Martin Valenta Rôzne

Zbierka materiálnej pomoci na Hornej Nitre – ludia ludom

Pred dvomi týždňami ľudí v našom regióne zasiahla ničivá povodeň. Po prívalovej vlne vody a mediálnej vlne záujmu sa život pomaly vracia do normálnych koľají. Ale len zdanlivo! Podla zistení terénnych pracovníkov občianskeho združenia Človek v ohro

Vo všeobecnosti by poškodení ľudia privítali akýkoľvek nábytok alebo aj iné drobné spotrebiče, napr. mikrovlnné rúry, rýchlovarné konvice, ale aj riad, či paplóny a vankúše. Keď vám voda zoberie všetko, oceníte každú maličkosť, ktorá zrazu chýba!

Veríme, že občania nášho regiónu, ktorých nešťastie obišlo, vyjadria spolupatričnosť a pomôžu. Veľkou hrozbou s končiacim sa letom a príchodom chladnejších dní budú nefunkčné a poškodené plynové kotle do rodinných domov. Takto postihnutých rodín je veľmi veľa. Veríme, že firmy v regióne, miestni podnikatelia, nezostanú ľahostajní a prispejú na pomoc. Spoliehame, že sa zaktivizujú aj „nepostihnuté“ obce v regióne a pomôžu najviac poškodeným obciam v Handlovskej kotline. Skúsme spoločne po prívalovej vlne zdvihnúť v rámci nášho regiónu VLNU SOLIDARITY!

Sme presvedčení, že spoločným úsilím dokážeme efektívne pomôcť tým, ktorí našu pomoc a podporu potrebujú – ukážme svoju občiansku silu a ľudskú solidaritu. Vyhlasujeme zbierku vecí, ktoré by veľmi pomohli poškodeným spoluobčanom začať opäť normálne existovať.

Svoju pomoc môžete ponúknuť na telefónnom čísle 0905 540 509 (ideálne je poslať SMS a my Vás budeme kontaktovať) alebo mailom na pomoc@prievidzanet.sk.

Aktuálny zoznam potrebných vecí pre konkrétne rodiny: • Chladnička – 9 ks • Práčka – 16 ks • Sporák – 8 ks • Malé spotrebiče ako mikrovlnné rúry a rýchlovarné konvice • Plynové kotle príp. bojlery • Zachovalý nábytok (najmä skrine, skrinky, sedačky, válendy…)

pomoc ludom
17
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM