Tlačové správy

Zapojte sa do súťaže DOBROTKOVO a pomôžte škôlke v našom regióne

DOBROTKOVO je nový detský produktový rad výrobkov od spoločnosti HYZA a. s. Slovenským škôlkam v jednotlivých regiónoch ponúka možnosť vyhrať finančné odmeny na ich rozvoj. V regióne Prievidze sa nachádza 25 škôlok. Podporte ich a vyhrajte!

Ilustračný obrázok k článku Zapojte sa do súťaže DOBROTKOVO a pomôžte škôlke v našom regióne
Zdroj: HYZA

Každý týždeň je v hre 101 rozprávkových vecných cien a na záver súťaže aj hlavná cena – 4-dňový rodinný pobyt v Grand hoteli Permon**** aj s návštevou TrickLandie.

DOBROTKOVO nie je len detský produktový rad, ale aj rozprávková krajina, v ktorej udatní bojovníci – párkonosiči Párajkovia a šunkoodenec Roland – bojujú proti detskému hladu v podobe draka Škvrkonoša. Keď hravý svet detí preruší hlad, párky a šunka z čerstvého kuracieho mäsa z overených fariem ho smelo zaženú. Neobsahujú lepok ani alergény, takže spokojné deti so sýtymi bruškami sa môžu ďalej hrať, zažívať dobrodružstvá a konať dobré skutky.

Urobte dobrý skutok aj vy a pomôžte škôlke v regióne Prievidza

Ako na to? Je to jednoduché:

  1. Zakúpte si výrobky DOBROTKOVO alebo HYZA so súťažnou etiketou. Za nákup produktov z radu DOBROTKOVO označené súťažnou dolepku máte k dispozícii 3 hlasy, za vybrané produkty HYZA označené súťažnou etiketou hlasujete 1 hlasom. Uschovajte si pokladničný blok pre prípad výhry.
  2. Na stránke Dobrotkovo – súťaž odovzdajte hlasy škôlke, ktorá si podľa vás zaslúži financie na ďalší rozvoj. Urobíte to jednoducho – zaregistrovaním 6-miestneho kódu pod etiketou.
  3. Ak chcete hlasovať za škôlku viackrát, poprípade chcete podporiť viacero škôlok, je potrebné zakúpiť si viac produktov HYZA alebo DOBROTKOVO s označenou súťažnou etiketou.
  4. Posledným krokom je trpezlivo čakať na žrebovanie. Vyžrebovaní výhercovia týždenných cien budú uverejnení na webe: www.hyza.sk/…otkovo/sutaz. Výherca hlavnej ceny bude kontaktovaný e-mailom, ktorý uviedol pri hlasovaní.

Na aké ceny sa môžete tešiť?

Každý týždeň ste v hre o 101 vecných cien z rozprávkovej krajiny DOBROTKOVO. Hlavnou cenou je 4-dňový rodinný pobyt v Grand hoteli Permon****. Súčasťou hlavnej ceny je aj návšteva **TrickLandie – zábavnej galérie trick-artu a optických ilúzií, v ktorej si všetky vekové kategórie prídu na svoje.

Zdroj: HYZA

Aké finančné odmeny môžu vyhrať škôlky?

Škôlka s najväčším počtom hlasov získa finančnú odmenu vo výške 3 000 €. Škôlka na druhom mieste vyhráva 2 000 €, na treťom 1000 € a na štvrtom až desiatom mieste odmenu 500 €. Všetky škôlky si zaslúžia, aby v nich bolo deťom dobre.

Dokedy môžete hlasovať a kedy zistíte, kto vyhral?

Registrovať súťažné kódy a hlasovať za dobré škôlky môže široká verejnosť do 24.11.2021. Žrebovanie hlavnej ceny – 4-dňového rodinného pobytu – a vyhlásenie škôlok s najväčším počtom hlasov sa uskutoční 30.11.2021.

Urobte dobrý skutok a zahlasujte za škôlku vo vašom regióne. Okrem toho, že jej pomôžete, aby sa mala lepšie, môžete aj seba potešiť rozprávkovými výhrami.

A pomáhať viete ešte viac! Ako? Kliknite na tento link a prezdieľajte súťaž aj na svojom profile na Facebooku. Vopred vám veľmi pekne ďakujeme a držíme vám palce, aby sa na vás v žrebovaní usmialo šťastie. Nezabudnite, že dobro vždy víťazí…

Spoločnosť HYZA a. s., ktorá súťaž DOBROTKOVO organizuje, dlhodobo prináša na slovenský trh výrobky tej najvyššej kvality. Potvrdzuje to aj prestížne ocenenie Značka kvality, ktoré udeľuje Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR. Pravidelne vyhráva aj ocenenie Superbrands – to patrí k najprestížnejším oceneniam obchodných značiek. Misiou značky HYZA a. s. je prispievať k spokojnejšiemu životu ľudí naprieč generáciami. Preto sa rozhodla podporiť materské školy na ceste za ich rozvojom.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: HYZA
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM