Katarína Vlčková Krimi

Z Libuše (32) sa vykľula bitkárka: Zlosť si začala vybíjať aj na svalnatom vyhadzovačovi

Pridružený alkohol robí svoje a z niektorých žien sa stávajú neovládateľné hysterky, iné v sebe nájdu i bojovného ducha. Libuša schytila smetný kôš a...

Ilustračný obrázok k článku Z Libuše (32) sa vykľula bitkárka: Zlosť si začala vybíjať aj na svalnatom vyhadzovačovi
Zdroj: Webnoviny.sk

Mladá žena zrejme prekročila mieru a alkohol ovládol jej myseľ i ruky. „Hliadka mestskej polície bola svedkom toho, ako sa opitá návštevníčka diskotéky snažila smetným košom udrieť svalnatého vyhadzovača, ktorý neveril vlastným očiam, čo sa vlastne deje,“ povedal náčelník mestskej polície, Ľubomír Pomajbo.

Podľa polície bolo dôvodom vyčíňania dievčiny jej agresívne a oplzlé správanie vo vnútri diskotéky a preto sa ju snažili zamestnanci vyviesť von. „Kým jej rovnako podnapitá kamarátka v tichosti diskotéku opustila, Libuša sa ešte viac rozzúrila a smetný kôš jej z rúk vytrhli až mestskí policajti,“ pokračoval Pomajbo.

Nasledovali hryzance aj kopance

Žena odmietala polícii povedať meno a naďalej vulgárne nadávala a správala sa agresívne. „Kopance, hryzenie a pľuvanie malo za následok to, že voči nej museli byť použité donucovacie prostriedky a osoba skončila predvedená na MsP. Až tu bolo zistené, že išlo o Libušu (32) z Prievidze, ktorej dychová skúška namerala 2,33 promile. Po ukľudnení si bola vedomá spáchania priestupku, za ktorý bola riešená pokutou v blokovom konaní,“ dodal k celému prípadu náčelník MsP.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM