Zuzana Vajayová Rôzne

Vyrazí Fallen Avenue na turné s IMT Smile?

Už tento piatok môžete prísť podporiť do bratislavského klubu Babylon Prievidzskú kapelu Fallen Avenue, ktorá sa prebojovala medzi 15 najlepších na Slovensku.

Mená troch finalistov IMT Smile oznámia 1. apríla a víťazovi ktorý si zahrá na jarných koncertoch IMT Smile rozhodnú poslucháči rádia Expres hlasovaním na webe rádia.

Rádio Expres a IMT Smile priniesli jedinečnú šancu zahrať si kapelou na turné IMT Smile pre všetkých, ktorý poslali dve nahrávky do súťaže. Kapela, ktorá získa najviac hlasov, sa predstaví v úlohe predskokana na jarnom turné IMT Smile. Výsledky vyhlási kapela naživo vo vysielaní Rádia Expres 16. apríla.

Medzi prvých osem kapiel, ktoré sa predstavili cez víkend na výberových koncertoch v Košiciach a v Prešove sa prepracovali Playnoice, Rock Reunion, Sunlips, Buzz Kill Jack, Fictive Marry, Silvayovci, Stano Lauro a Keen Sample.

Bratislavský klub Babylon okrem Fallen Avenue privíta aj kapely Alupalu, Aimee a In Vivo.

Mladá prievidzská kapela Fallen Avenue na čele so speváčkou Dorotou Harvišovou má už za sebou niekoľko koncertov v rámci Slovenska a Čiech. Len nedávno pokrstili svojé prvé CD s názvom „And Things Will Be Different Anyway..“ a táto súťaž je pre nich obrovskou výzvou.

Zdroj: Michal Hanuska – manažér Fallen Avenue

Fallen Avenue
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM