Anton Hrachovský Komunálne voľby

Voľby sú v plnom prúde aj na hornej Nitre: Komisie zatiaľ hlásia hladký priebeh

Na hornej Nitre je priebeh volieb do orgánov samosprávy obcí zatiaľ pokojný a bez problémov. Uviedli to zástupcovia okresných volebných komisií v Prievidzi a Bánovciach nad Bebravou.

Ilustračný obrázok k článku Voľby sú v plnom prúde aj na hornej Nitre: Komisie zatiaľ hlásia hladký priebeh
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

„V okresoch Prievidza a Partizánske boli všetky volebné miestnosti otvorené. Zatiaľ je priebeh volieb pokojný, nezaznamenali sme žiadne podnety,“ skonštatovala Petra Manduchová, predsedníčka Okresnej volebnej komisie v Prievidzi.

Na hornej Nitre zatiaľ bez problémov

Členovia komisie podľa nej boli skontrolovať dopoludnia priebeh volieb v Klátovej Novej Vsi v okrese Partizánske, popoludní sa chystajú pozrieť aj do iných volebných okrskov.

Rovnako pokojný priebeh komunálnych volieb je aj v okrese Bánovce nad Bebravou. „Zatiaľ to vyzerá na peknú volebnú účasť, vplyv na to má možno počasie. Uvidíme, ako sa bude účasť voličov vyvíjať ďalej,“ uviedla zapisovateľka Okresnej volebnej komisie v Bánovciach nad Bebravou Emília Kšiňanová. Členovia komisie podľa nej už navštívili aj okrsky v Bánovciach nad Bebravou, popoludní plánujú navštíviť ešte ďalšie iné v okrese.

V pôsobnosti Okresnej volebnej komisie v Prievidzi je otvorených 190 volebných miestností, 138 v okrese Prievidza a 52 v okrese Partizánske. V okrese Bánovce nad Bebravou je 62 volebných okrskov.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM