Filip Chudý Krimi

Vážne zranené dieťa pri nehode v Nitrianskom Rudne: Polícia hľadá svedkov z FOTO

Ešte počas leta sa stala v areáli autokempingu pri vodnej nádrži Nitrianske Rudno nehoda. Koncom roka polícia žiada o pomoc.

Ilustračný obrázok k článku Vážne zranené dieťa pri nehode v Nitrianskom Rudne: Polícia hľadá svedkov z FOTO
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Polícia hľadá svedkov nehody, ktorá sa stala 29. júla 2021 v čase okolo 17.50 hod. v areáli autokempingu pri vodnej nádrži Nitrianske Rudno. V utorok o tom informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Nehoda sa podľa jej slov stala na štrkovo-trávnatej ploche pred budovou spŕch a WC, kde došlo k stretu auta s maloletou osobou, ktorej boli spôsobené vážne zranenia.

„Príčiny a okolnosti tejto nehody sú predmetom vyšetrovania, kde je potrebné stotožniť svedkov tejto udalosti zachytených na fotografiách z kamerového záznamu a ďalších svedkov tejto udalosti, ktorí videli jej priebeh,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa.

Osoby na priložených fotografiách, prípadne tí, ktorí majú k jej priebehu informácie, sa môžu prihlásiť osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, telefonicky na bezplatnom čísle polície 158, prípadne formou súkromnej správy na profile Polícia SR – Trenčiansky kraj.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Spoznávate ľudí na foto?

FOTO: Hľadajú svedkov nehody z areálu autokempingu v Nitrianskom Rudne
3
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Správy z hornej Nitry

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM