Krimi Správy

Vážna nehoda pri Prievidzi: Čelná zrážka si vyžiadala troch zranených, FOTO

Zrážka medzi Handlovou a Prievidzou si vyžiadala troch ťažko zranených. Polícia vysvetľuje, čo sa na mieste dialo.

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda pri Prievidzi: Čelná zrážka si vyžiadala troch zranených, FOTO
3
Galéria

Troch ťažko zranených ľudí si vyžiadala čelná zrážka, ku ktorej došlo v pondelok približne o 6.30 h na ceste I/9 medzi Prievidzou a Handlovou. Nehodu polícia vyšetruje. TASR o tom informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

,,Tridsaťpäťročný Peter z Prievidze na vozidle Toyota Corola jazdil po ceste I/9 smerom z Handlovej do Prievidze. Z doposiaľ nezistených príčin prešiel cez dva jazdné pruhy do protismernej časti vozovky, kde narazil do zvodidiel. Po náraze Toyotu odhodilo späť do jazdného pruhu, kde v tom čase jazdil 39-ročný Richard z okresu Prievidza na vozidle Hyundai i20 a došlo k čelnej zrážke," opísala Antalová.

Ťažké zranenia utrpeli obaja vodiči, a taktiež sa ťažko zranil aj 35-ročný spolujazdec z Toyoty. Dopravní policajti u vodiča auta Hyundai alkohol nezistili. Vodičovi Toyoty bola odobratá krv v nemocnici. Škodu predbežne vyčíslili asi na 20.000 eur. ,,Vec si prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Prievidze, ktorý začal trestné stíhanie vo veci ublíženia na zdraví. Príčina a miera zavinenia dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania," dodala policajná hovorkyňa.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM