Katarína Vlčková Krimi

V Prievidzi sa stala vážna dopravná nehoda: Vodička Hondy (†48) žiaľ zrážku neprežila

Na ceste vo Veľkej Čausi sa zrazili dve autá. Nehodu neprežila jedna žena, dve vodičky sú ťažko zranené. Príčiny nehody nie sú známe. Polícia však hľadá svedkov, ktorí by mohli pomôcť.

Ilustračný obrázok k článku V Prievidzi sa stala vážna dopravná nehoda: Vodička Hondy (†48) žiaľ zrážku neprežila
Zdroj: TASR

Podľa hovorkyne Krajskej polície „vodička Seatu jazdila od Prievidze na Handlovú a vodička Hondy jazdila v opačnom smere, na uvedenom úseku cesty došlo z doposiaľ nezistených príčin k čelnej zrážke oboch vozidiel," povedala Antalová.

Hasiči museli dokonca zakliesnené ženy vyslobodzovať hydraulickým zariadením a následne naložiť do sanitiek. Informoval o tom Marián Petrík z Krajského riaditeľstva hasičov.

Antalová doplnila, že pri dopravnej nehode utrpela 48-ročná vodička Hondy zranenia, na následky ktorých podľahla v bojnickej nemocnici. „Spolujazdkyňa z Hondy, 69-ročná matka nebohej vodičky, utrpela ťažké zranenia s dobou liečenia viac ako 42 dní, ťažké zranenia utrpela aj 37-ročná vodička Seatu, u nej je predpokladaná doba liečenia tiež viac ako 42 dní,“ upresnila. Na autách vznikla škoda asi 4000 eur.

Polícia žiada o pomoc

„Prievidzskí dopravní policajti žiadajú svedkov uvedenej dopravnej nehody, aby sa prihlásili na Okresný dopravný inšpektorát PZ v Prievidzi, či už osobne alebo telefonicky. Svedkovia tejto udalosti sa môžu prihlásiť na políciu aj na známe telefónne číslo 158, prípadne na telefónne číslo 096127 3510,“ upozornila Antalová.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM