Rôzne

V Handlovej pribudlo tretie mobilné odberové miesto na antigénové testovanie

Obyvatelia sa môžu dať otestovať v troch mobilných odberových miestach. Pozrite si, kde a kedy sa v Handlovej bezplatne testuje.

Ilustračný obrázok k článku V Handlovej pribudlo tretie mobilné odberové miesto na antigénové testovanie
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Obyvatelia Handlovej sa môžu dať otestovať na ochorenie COVID-19 už v troch stálych mobilných odberových miestach (MOM). Tretie MOM na bezplatné antigénové testovanie začalo fungovať v stredu (17. 2.) v budove bývalého zubného strediska. Informovala o tom hovorkyňa mesta Jana Paulínyová.

MOM v bývalom zubnom stredisku na Partizánskej ulici bude fungovať od pondelka do soboty od 9.00 do 17.00 hod. Odberovému miestu ešte nepridelili kódy z centrálneho systému na elektronické rezervácie, preto do jeho zavedenia funguje bez rezervácie.

Obyvatelia sa môžu dať otestovať aj v MOM v práčovni na Prievidzskej ulici. Zdravotníci tam vykonávajú odbery od pondelka do soboty od 8.00 do 16.30 hod. Objednávanie tam funguje zatiaľ telefonicky a prostredníctvom e-mailu, v krátkom čase tam spustia rezervačný systém cez stránku korona.gov.sk.

Odberové miesto v handlovskej nemocnici majú ľudia k dispozícii od pondelka do soboty od 8.00 do 16.00 hod. Záujemcovia o rezerváciu sa tam môžu objednať cez stránku objednatvysetre­nie.sk, systém v krátkom čase zmenia a dostupný bude cez korona.gov.sk.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy z Handlovej a okolia

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM