Rôzne

Testovanie pri bojnickej nemocnici pokračuje: Otváracie HODINY a systém objednania

Možnosť testovanie v Bojniciach pokračuje. Mobilné odberové miesto bude fungovať i naďalej.

Ilustračný obrázok k článku Testovanie pri bojnickej nemocnici pokračuje: Otváracie HODINY a systém objednania
Zdroj: TASR/Milan Kapusta

Mobilné odberové miesto (MOM) na antigénové testovanie na ochorenie COVID-19 pred Nemocnicou s poliklinikou (NsP) Prievidza so sídlom v Bojniciach bude fungovať i naďalej. Umožnila to nová zmluva, ktorú uzatvorila nemocnica s Ministerstvom zdravotníctva (MZ) SR. V piatok o tom informoval námestník ekonomicko-technického úseku NsP Jozef Stopka.

Na základe zmluvy bude môcť nemocnica pokračovať v testovaní obyvateľov antigénovými testami, zmluva je platná od 6. februára do 31. marca s možnosťou predĺženia uplatnením si opcie zo strany MZ SR.

„Odbery budeme realizovať tak ako doposiaľ v priestoroch MOM, kde zabezpečujeme aj odbery na RT-PCR testovanie," uviedol Stopka.

MOM bude podľa neho fungovať v pracovných dňoch od 12.00 do 20.00 hod a takisto počas každej soboty v čase od 8.00 do 16.00 hod. „Pre väčší komfort záujemcov sme sa rozhodli spustiť objednávanie na konkrétny čas. Objednať sa môžu telefonicky, každý pracovný deň od 7.00 do 12.00 hod. a od 12.30 do 14.30 hod. na telefónnom čísle 046/5112161 alebo elektronicky na stránke objednatvysetre­nie.sk. Odbery zrealizujeme len objednaným záujemcom o testovanie," dodal Stopka.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy z hornej Nitry

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM