Rôzne Správy

SVET O SLOVENSKU: Sexi Cibulková rozhorúčila aj exotické Maldivy

Belgičania oceňujú vzrušujúci zadoček našej najobľúbenejšej tenistky a porovnávajú ju so svetovými hviezdami ako Maria Šarapovová či Ana Ivanovičová.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Sexi Cibulková rozhorúčila aj exotické Maldivy
5
Galéria
Zdroj: Instagram DC

Dominika Cibulková má za sebou skutočne najlepší rok vo svojej kariére a snáď aj v osobnom živote. Vyhrala Turnaj majsteriek v Singapure, za čo jej tlieskal celý športový svet a stihla sa aj vydať. Belgický portál 7sur7.be si všimol aj šteklivé fotky z jej rozprávkovej dovolenky s manželom Michalom na exotických ostrovoch Maldivy. A veru je čo obdivovať!

Zaslúžený oddych

Aj keď belgický portál píše, že Dominika je predsa len ešte “v tieni ostatných tenisových hviezd ako Šarapovová či Ivanovičová,” dodáva, že “tenisovo ani fyzicky im skutočne nemusí nič závidieť.” Naráža tak na jej tohtoročný úspech na súťaži WTA Finals v Singapure a sexi fotky z dovolenky zverejnené na jej sociálnej sieti.

“Pekná Slovenka si skutočne zaslúžila pár dní voľna po veľmi náročnej sezóne,” píše 7sur7.be. Článok ponúka čitateľom aj šteklivé zábery na Dominikine vyšportované krivky opálené exotickým slnkom. “…môžeme obdivovať jej vypracované nohy a zadoček pokrytý pieskom… súčasná svetová tenisová päťka naozaj rozpaľuje svoje okolie,” uznanlivo komentuje portál.

Zdroj: Instagram DC

Tenistka roka

Dominika je už zo zaslúženej dovolenky doma a hneď zožala ďalšie ocenenie – zvíťazila v ženskej kategórii súťaže Tenista roka a stala sa tak najobľúbenejšou hráčkou. "Bol to pre mňa najkrajší rok v doterajšej kariére. Je to veľké zadosťučinenie po minulej sezóne a všetkom, čím som si musela prejsť,“ cituje jej slová portál Šport24.sk.

Úspešná tenistka sa ďalej vyznala, že vyhrať Turnaj majsteriek bolo niečo neskutočné, čo si naplno uvedomila až postupne. Je odhodlaná podávať rovnaké výkony aj v novej sezóne a motivácia jej rozhodne nechýba. Paradoxne je vraj pre ňu dôležité brať všetko s ľahkosťou. "Vtedy som uvoľnená a darí sa mi. A aj keď je to celý môj život, je to len šport.“

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM