Martin Valenta Iné športy

Štyri prvenstvá pre džudistov TJ SOKOL Prievidza

Už piatu sobotu v tomto roku naši džudisti ráno vstávali na súťaž. Tentoraz sa výprava TJ SOKOL Prievidza chystala na Turnaj Olympijských nádejí v jude do Martina, presnejšie na II. Kolo tejto celoročnej súťaže konanej 26.2.2011.

Výprava pozostávala z 12 členov vrátane 5 nováčikov. Chlapci a dievčatá si na turnaji počínali výborne o čom svedčia aj štyri prvenstvá našich pretekárov, keď môžem povedať, že svojich súperov zdolali suverénnym spôsobom.

Ďalej ma výborne prekvapili naši nováčikovia. Ešte ani nie 6 ročný Matúš Matiaš si výborne počínal v boji na zemi a zaujal peknými hodmi, 7 roč ná Zuzka Zacharová, ktorá síce na stupeň víťazov nevystúpila ale aj napriek svojmu veku a 18 tim kilám zápasila s chlapcami neuveriteľným spôsobom a Nikolas Karásek, ktorý ukázal, že po takom krátkom čase vie súpera hodiť peknou zápasovou technikou.

Samozrejme štyria naši zlatí pretekári Denis Škultéty, Ján Matiaš, Mária Šimová a Matej Škultéty sa predviedli tak ako ich poznám, zápasili od prvej sekundy, nič nenechali na náhodu a predviedli skvelý technický, dravý a bojovný výkon.

Po ukončení turnaja však domov všetci necestovali keď Matej Škultéty, Ján Matiaš a Štefan Matiaš ; ostali na sústredení CTM Sever /Centrum talentovanej mládeže/ pod vedením skúsených trénerov. Tu je sumár výsledkov pretekárov TJ SOKOL Prievidza:

Kategória Mini žiakov a žiačok:

Matúš Matiaš do 24 kg 3. miesto Nikolas Karásek do 36 kg 2. miesto Denis Škultéty do 30 kg 1. miesto

Kategória Mladších žiakov a žiačok:

Timotej Čery do 40 kg 3. miesto

Kategória Starších žiakov a žiačok:

Miroslav Hýll do 50 kg 3. miesto Mária Šimová do 57 kg 1. miesto Ján Matiaš do 45 kg 1. miesto Matej Škultéty do 50 kg 1. miesto

judo martin 2011
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM