Filip Chudý Krimi

Stano (54) z okresu Prievidza nafúkal cestou do práce: Príde nielen o vodičák, FOTO

V Novákoch zastavili policajti Stanislava z nášho okresu, ktorý išiel do práce. Dali mu fúkať, pričom namerali podľa ich slov neuveriteľné promile.

Ilustračný obrázok k článku Stano (54) z okresu Prievidza nafúkal cestou do práce: Príde nielen o vodičák, FOTO
2
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Policajti obvodného oddelenia z Novák podvečer predpísaným spôsobom zastavili na ceste I/64 v Novákoch osobné motorové vozidlo Peugeot 206, ktoré riadil 54-ročný Stanislav z okresu Prievidza.

Informovala o tom Elena Antalová z oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne s tým, že pri cestnej kontrole ho podrobili dychovej skúške s výsledkom 1,55 mg/l, čo predstavuje 3,23 promile.

„Opakovaná dychová skúška po dvadsiatich minútach ukázala ešte vyššiu hodnotu. A to neuveriteľných 3,35 promile,“ povedala Antalová.

Podľa jej slov je zarážajúce, že Stanislav v takomto stave šiel do práce. „Pracuje ako SBS-kár v blízkej firme. Takže okrem toho, že príde o vodičský preukaz, príde aj o zbrojný preukaz, ktorého je držiteľom,“ doplnila krajská policajná hovorkyňa.

Tá ďalej uviedla, že policajti Stanislavovi obmedzili osobnú slobodu a následne po potrebnom lekárskom vyšetrení bol umiestnený do policajnej cely.

„Za uvedený trestný čin je trestná sadzba v zmysle zákona až na jeden rok. O jeho treste rozhodoval Okresný súd v Prievidzi,“ dodala.

Pozrite na foto, ako Stanislava odvádzali policajti.

FOTO: Stanislav (54) z okresu Prievidza nafúkal cestou do práce 3,35 promile
2
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM