Katarína Vlčková Krimi

Šoféri zbystrite zrak: Policajti opäť zaostria na náš okres, pozrite kedy!

Dopravní policajti pokračujú v kontrolách. Nezabúdajte, že vás vôbec nemusia zastaviť a napriek tomu, ak porušíte zákon, domov vám príde nečakaná zásielka. Pozrite sa, v ktorý deň zaostria na náš okres.

Ilustračný obrázok k článku Šoféri zbystrite zrak: Policajti opäť zaostria na náš okres, pozrite kedy!
Zdroj: Webnoviny.sk

Muži zákona si posvietia aj na náš okres a to konkrétne už vo štvrtok 4. septembra. Opäť pôjde o osobitnú kontrolu na dokumentovanie správnych deliktov držiteľov vozidiel.

Podľa krajskej policajnej hovorkyne Eleny Antalovej sa bude dokumentovať najmä rýchlosť jazdy. „Polícia i touto cestou opätovne upozorňuje vodičov motorových vozidiel, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, najmä rýchlosť jazdy a dbali na zvýšenú pozornosť, opatrnosť a ohľaduplnosť voči chodcom a cyklistom, nakoľko v poslednom období evidujeme viacero dopravných nehôd pri ktorých došlo k ťažkej i ľahkej ujme na zdraví, dokonca aj k usmrteniu týchto účastníkov cestnej premávky,“ pripomenula.

Okrem okresu Prievidza sa kontrolám nevyhnú ani Bánovce nad Bebravou a Nové Mesto nad Váhom, kde je osobitná kontrola naplánované na piatok.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM