Krimi Správy Video

Škody po požiari v susednom okrese sú obrovské: FOTO a VIDEO priamo z miesta

Požiar výrobnej haly v trenčianskom kraji sa veľmi rýchlo rozšíril aj na ďalšie priľahlé objekty. Pozrite si postihnuté miesta na fotkách a videu.

Zdroj: Facebook

Na Trenčianskej ulici v Bánovciach nad Bebravou horela výrobná hala. Požiar sa rýchlo rozšíril aj na ďalšie priľahlé objekty. Pri udalosti zasahovali štyri desiatky profesionálnych i dobrovoľných hasičov. Informoval o tom hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

„Zasahujúci hasiči odpojili postihnutý objekt od prívodu energií a za účelom lokalizácie požiaru nasadili 13 hasebných prúdov za súčasného vykonávania monitoringu ovzdušia v blízkosti objektu a postupného rozoberania konštrukcií postihnutých a ochladzovania priľahlých objektov,“ opísal Petrík.

Krátko po 4.00 h nadránom požiar podľa neho hasiči lokalizovali. Zasahujúci príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) potom vykonávali hasebné práce a priebežne vyhľadávali a likvidovali skryté lokálne ohniská.

Pri požiari sa podľa Petríka nikto nezranil a na miesto udalosti podľa neho smerovala aj expertízna skupina na zisťovanie príčin vzniku požiarov z Ministerstva vnútra SR. Následkom požiaru vznikla škoda predbežne vyčíslená na 400.000 eur.

Požiar podľa Petríka vypukol 26. februára po 1.00 hodine v noci.

Pozrite si aj dôsledky požiaru v v Bánovciach nad Bebravou vo fotogalérii

FOTO: Po požiari výrobnej haly v Bánovciach nad Bebravou
36
Galéria
Zdroj: Peter Farkaš
Zdroj: Facebook

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM