Katarína Vlčková Šport

Sklamanie prievidzských volejbalistov: Na medzinárodnom turnaji chýbal Šimko aj legionári

Naši volejbalisti majú za sebou medzinárodný turnaj, ktorý im však nepriniesol očakávané výsledky. Prečítajte si, ako sa im darilo v zápasoch.

Ilustračný obrázok k článku Sklamanie prievidzských volejbalistov: Na medzinárodnom turnaji chýbal Šimko aj legionári
Zdroj: Dnes24.sk

Volejbalisti VK Prievidza sa zúčastnili medzinárodného turnaja v Komárne. Okrem domáceho volejbalového klubu a prievidzského VK sa na turnaji zúčastnili víťazi maďarskej ligy KRC Kecskemét a štvrťfinalista českej najvyššej súťaže SK Volejbal Brno.

„Domáci tím bol na zápase výrazne posilnený hráčmi VKP Bratislava, ktorí v minulej sezóne hrali na Myjave. Práve Komárno bolo prvým súperom Prievidze,“ priblížil Igor Mackovič z VK Prievidza. Ako pokračoval, po vyrovnanom stretnutí zvládli koncovky setov lepšie volejbalisti Komárna, našim sa to podarilo len v druhom sete.

„Druhý zápas bol zaujímavejší, rýchli Maďari v úvode zaskočili hráčov Prievidze, ale po bojovnom výkone v päťsetovom stretnutí získali cenné víťazstvo Prievidžania. Posledný, nedeľný zápas po nezvládnutých záveroch patril Brnu,“ povedal Mackovič. Avšak pokračoval, po prekvapujúcom víťazstve Kecskemétu nad Komárnom skončili Prievidžania na štvrtom mieste.

„V tíme Prievidze nastúpili Michalec, Hraňo, Mečiar,Frajt a Kubš, z posíl Hauer, Száraz, Halanda a Hukel. Chýbali Šimko a traja venezuelskí legionári.Tí hrajú v Poľsku za svoj národný tím na MS 2014. Deväť hráčov, z nich dve liberá, si tak zahrali takmer bez striedania,“ dodal na záver k zápasu Mackovič.

Výsledky:
Komárno -Prievidza 3:1
Kecskemét – Prievidza 2:3
Brno -Prievidza 3:0

Poradie:
1. Komárno
2. Brno
3. Kecskemét
4. Prievidza

Foto: Igor Mackovič

Volejbalisti na medzinárodnom turnaji nemali svoj deň
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM