Hokej

Sekera bol v izolácii trikrát negatívny: Po vyškrtnutí z COVID listiny je späť

V zámorskej NHL začal náš obranca Andrej Sekera po karanténnych problémoch opäť trénovať, možno nastúpi už proti Chicagu.

Ilustračný obrázok k článku Sekera bol v izolácii trikrát negatívny: Po vyškrtnutí z COVID listiny je späť
7
Galéria
Zdroj: TASR/AP

Slovenský hokejový obranca Andrej Sekera sa vrátil do tréningového procesu vo svojom klube Dallas Stars po tom, ako strávil týždeň na „covid“ listine. Podľa zámorských médií by mohol nastúpiť už v najbližšom domácom zápase NHL proti Chicagu.

Tridsaťštyriročný obranca musel v úvode mesiaca podstúpiť procedúry v súvislosti s covid protokolom, ktoré absolvujú osoby s pozitívnym testom na koronavírus, respektíve hráči, ktorí sa dostali do kontaktu s nakazenou osobou.

Musel sa izolovať a vynechal štyri zápasy. Podľa Grega Wyshynského z ESPN.com sa odvtedy podrobil trom testom na koronavírus s negatívnym výsledkom.

V pondelok sa vrátil na ľad a absolvoval prvý tréning so svojimi spoluhráčmi. Je možné, že v noci na stredu sa v zápase s Chicagom vráti do zostavy Stars. Ak by ešte nemohol nastúpiť, v defenzíve Dallasu by dostal ďalšiu šancu nováčik Joel Hanley.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Sekera v prebiehajúcej sezóne NHL nastúpil v piatich stretnutiach bez bodového zisku. V minulom ročníku sa so svojím tímom prebojoval až do finále Stanleyho pohára, kde Stars podľahli v šiestich zápasoch Tampe Bay.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Športové správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM