Monika Földešiová Iné športy

Prievidzskí judisti plní prekvapení: Takto zaháňajú stereotyp

Prievizdskí judisti z TJ Sokol už tradične preukazujú skvelé výsledky, čím robia veľmi dobré meno svojmu rodnému mestu. Vedeli ste však, že okrem klasických tréningov vždy nájdu spôsob, ako sa odreagovať?

Ilustračný obrázok k článku Prievidzskí judisti plní prekvapení: Takto zaháňajú stereotyp
Zdroj: Dnes24.sk

Každý športovec bez pohľadu na vek a výkonnosť občas potrebuje akúsi pauzu. Toho sú si vedomí aj tréneri TJ Sokol Prievidza. Okrem iných aktivít preto klub zorganizoval počas Mikuláša spoločný tréning oboch zložiek judistov, ktorý sa niesol v znamení tohto sviatku. Mikuláš a čert deťom nadelil balíčky a na pozvanie klubu prišla aj primátorka Katarína Macháčková. Tá deťom priniesla sladkú odmenu vo forme mikulášskych balíčkov.

Judistický klub organizoval okrem tejto akcie aj stolnotenisový turnaj zmiešaných družstiev detí, mládeže a ich rodičov. Mladé bojovnícke talenty tak mali príležitosť vyskúšať si súťaživosť aj pre nich v dosť netradičnej aktivite. „Takéto akcie slúžia na zmenu stereotypu a spoznanie sa menších a väčších pretekárov ale aj ich rodičov z nášho klubu. Týmto by som chcel poďakovať pani primátorke za príjemnú návštevu a aj všetkým, ktorí napomohli k organizovaniu podobných akcií,“ vraví Ľudovít Škultéty z TJ Sokol Prievidza.

foto: TJ Sokol Prievidza

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM