Barbara Dallosová Rôzne

Prievidzské námestie opäť zaplaví blšák: Predajcovia si môžu stánok rozložiť zadarmo!

Obľúbený blší trh opäť zaplaví rozhorúčené prievidzské námestie. Povyberať si budeme môcť z množstva milých drobností z druhej ruky, ktoré doteraz skrývali pivnice či povaly.

Ilustračný obrázok k článku Prievidzské námestie opäť zaplaví blšák: Predajcovia si môžu stánok rozložiť zadarmo!
Zdroj: Dnes24.sk

Aj tento rok sa uskutoční letná edícia blšieho trhu, ktorý sa bude konať 8. augusta 2015 od 9:00 hodiny ráno do 13:00 hodiny popoludní na Námestí slobody v Prievidzi.

Na blšáku nájdete všeličo

Určite sa môžete tešiť na milé drobnosti z druhej ruky, ktoré doteraz skrývali pivnice alebo povaly ľudí, ktorí sa chcú s vami podeliť o kúsok zo svojich najväčších pokladov, dúfajúc, že skončia v dobrých rukách a urobia radosť aj niekomu inému. Zároveň môžete objaviť krásne ručne vyrobené vecičky, náušnice a bižutériu a získať aj rôzne zberateľské predmety, knihy a oblečenie pre deti i dospelých.

Predajcovia neplatia!

Predaja sa môžu zúčastniť výlučne predajcovia so zberateľským a ručne vyrobeným sortimentom, second-hand oblečením, použitými knihami a ďalšími predmetmi v zachovalom stave. Účasť na blšom trhu je pre predajcov bezplatná. Svoju účasť je potrebné nahlásiť v Kultúrnom a spoločenskom stredisku v Prievidzi na e-mailovej adrese info.kasspd@prievidza.sk alebo na tel. čísle 0903 043 041 – Nina Rusková. Predajné stoly si predajci budú musieť zabezpečiť sami.

Knihy za symbolické ceny

Súčasťou blšieho trhu bude aj ďalší zo série výpredajov kníh, ktorý si pre vás pripravila Mestská knižnica Mikuláša Mišíka v Prievidzi. Môžete si vybrať knihy rôznych žánrov a tematického zamerania či už od slovenského alebo zahraničného autora. Zaujímavá je aj symbolická cena, ktorou prispejete na nákup nových kníh a obnovu knižničného fondu knižníc. Zároveň vám budú k dispozícii aj pani knihovníčky, ktoré vám rady poradia a usmernia vás.

V prípade, ak máte záujem darovať knihy Mestskej knižnici, obráťte sa na ktorúkoľvek z troch pobočiek (budova ZŠ na Ul. Dobšinského (Zapotôčky), budova CVČ Spektrum na Ul. Novackého (Kopanice), Dom kultúry – F. Madvu), alebo píšte na e-mailovú adresu kniznicako@prievidza.sk.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM