Katarína Vlčková Rôzne

Prievidžanka zvažuje žaloby: Brept KAJŠMENTKE sa stal hitom internetu, jej robí vrásky na čele

Finále televíznej vedomostnej súťaže skončilo pre Prievidžanku zrejme inak ako čakala. V súťaži si počínala skvelo až do osudnej chvíle. Zle vyslovené slovo zdvihlo takú vlnu reakcií, ktoré zrejme nik nečakal, tobôž nie ona sama.

Ilustračný obrázok k článku Prievidžanka zvažuje žaloby: Brept KAJŠMENTKE sa stal hitom internetu, jej robí vrásky na čele
Zdroj: Webnoviny.sk

Sympatická súťažiaca Beáta z Prievidze sa dostala až do finále jojkárskej šou. Posledné slovo, ktoré mala uhádnuť sa však zmenilo na jej nočnú moru. Chýbalo posledné písmenko F, no skomolenina slova fajnšmeker sa stala predmetom nespočetného množstva diskusií a vtipov.

Lavína vtipov a slovných hračiek

Vyslovené Kajnšmentke, kožmeker, kajšmeker jej výhru nepriniesli, no postarali sa o záplavu koláží, slovných hračiek a v neposlednom rade necitlivých urážok na jej osobu. Ako uvádza portál vas.cas.sk, Prievidžanka isto nečakala, že to u mnohých ľuďoch vyvolá potrebu vysmievať sa a vulgárne jej nadávať a ani to, že vznikne facebooková skupina s vyše 33 tisíc fanúšikmi.

Veľké trápenie

„Stále nad tým premýšľam. Vnútorne to veľmi zle znášam, aj keď navonok sa tvárim, že sa ma to až tak netýka,“ povedala pre portál vas.cas.sk. Ako ďalej pokračovala, vraj už na ňu pokrikovali teta kajšmentke.

„To slovo som vyslovila v návale toho, že chcem niečo nahrať a niečo si odniesť zo súťaže. Tak som tresla hlúposť. Je to hlúposť ľudí, tvária sa, akoby sa nikto nikdy nepomýlil. Som verejne znevážená, potupená, ponížená ako osobnosť,“ zaznelo od Prievidžanky.

Pre tých, ktorý vtipkujú na jej účet prostredníctvom portálu odkazuje len jedno. „Chcela by som im odkázať, nech sa pobavia na konto niekoho iného. Ja žijem usporiadaným životom s manželom a deťmi. Ozývali sa aj také hlasy, že peniaze sa nezarábajú v televízii, ale v práci. Chcem preto všetkým povedať, že ja pracujem a pracujem ťažko, aj dvanástky, denné, nočné,“ dodala na záver pani Beáta, ktorá pracuje na oddelení s dlhodobo chorými pacientmi.

Zarábajú na nej

Pani Beáta sa obrátila už aj na právnika. „Je to v riešení právnika,“ vyslovila. Dodáva, že už vznikli aj videá, ktoré zarábajú klikaním. Sympatická Prievidžanka by sa podľa vlastných slov zúčastnila súťaže opäť. „Cítila som sa tam príjemne,“ dodala.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM