Katarína Vlčková Krimi

Prievidžan (18) sa nevedel vpratať do kože: Za pár minút dostal hneď dve pokuty

Na sídlisku Píly bolo rušno. Po ulici sa pohyboval mladík, ktorý si svoju zlosť vybíjal naozaj svojsky. Prečítajte si, za čo vyfasoval rovno dve pokuty.

Ilustračný obrázok k článku Prievidžan (18) sa nevedel vpratať do kože: Za pár minút dostal hneď dve pokuty
Zdroj: TASR

Podľa mestskej polície jeden z obyvateľov mesta oznámil, že sa po ulici na sídlisku Píly pohybuje mladík, ktorý si potužený alkoholom krátil chvíľu tým, že udieral do okien na zaparkovaných autách. „Na základe popisu osoby hliadka podozrivého zastavila a zistila jeho totožnosť. Išlo o osemnásťročného muža z okresu Prievidza, ktorý sa k veci priznal. Ako dôvod uviedol predchádzajúcu hádku s kamarátmi,“ povedal náčelník mestskej polície v Prievidzi Ľubomír Pomajbo. Pri svojom vyčíňaní Prievidžan našťastie autá nepoškodil, no nevyhol sa pokute. Tým sa to však neskončilo.

Útek pred mestskou políciou mu nevyšiel

Mladíkovi asi pokuta nestačila a tak začal provokovať. „Nahromadené emócie zrejme spôsobili, že po odchode príslušníkov MsP začal mladík vykrikovať na ich adresu vulgarizmy a napriek výzve vo svojom správaní pokračoval, pričom sa dal na útek. Na úteku skočil do areálu materskej školy, kde ho hliadka dostihla a po zásluhe mu uložila pokutu za ďalší priestupok,“ dodal Pomajbo.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM