Katarína Vlčková Kultúra

PREHľAD víkendových akcií v Prievidzi: Inšpirujte sa naším výberom

Máme pre vás opäť niekoľko príťažlivých pozvánok na víkendové akcie. Niektoré začínajú už dnes. Tak neseďte doma a choďte si užiť voľno a pohodu.

Ilustračný obrázok k článku PREHľAD víkendových akcií v Prievidzi: Inšpirujte sa naším výberom
Zdroj: Webnoviny.sk

Maľuj čo vidíš

Jedinečný súbor kresieb a malieb Helgy Hoškovej – Weissovej, ktorý vznikol v koncentračných táboroch Terezín, Osvienčim, Freiburg a Mauthausen. Po vernisáži sa bude premietať dokument Tábor tieňov o koncentračnom tábore v obci Koš, ktorého autormi je skupina 16-tich mladých ľudí z regiónu Hornej Nitry, pod zn. Young Enterprise. VIac o výstave si prečítajte v článku Unikátna výstava v Prievidzi: Obrazy dievčatka z tábora smrti vás zaručene nenechajú chladnými. Začiatok vernisáže je 11.7. o 17:00 v Artpoint Prievidza.

Dielničky pre malé i veľké poTVORky

RKC-čko v Prievidzi aj tento piatok ponúka nevštedné tvorivé dielne pre deti. Od 10:00 do 12:00 si budú môcť deti vytvoriť ozdoby, pohľadnice a darčeky. Vstupné 1 euro.

Letná pauza

Ďalšia várka kvalinej hudby. Dnes o 19.30 vystúpia Fanosuite s Barbarou Barros a o 20:45 Elsa Vallé z Kuby, Gábor Winand z Maďarska a Nothing but swing. Všetky koncerty sa odohrajú na nádvorí knižnice v Bojniciach.

Penová Open Air párty

Lesopark sa v sobotu 12.7. od 20:00 do 5:00 zahalí do peny. Pripravené je najvýkonnejšie penové delo v kraji a čo je nejlepšie, dámy v plavkách majú vstup zdarma. Organizátori pripravili dokonca párty bus o 4:00 zdarma.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM