Katarína Vlčková Kultúra

PREHĽAD podujatí na víkend: Kam v Prievidzi za zábavou?

Opäť máme pre vás niekoľko tipov na víkendové akcie. Niektoré začínajú už dnes. Tak neseďte doma a choďte si zresetovať hlavy.

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD podujatí na víkend: Kam v Prievidzi za zábavou?
Zdroj: Webnoviny.sk

GASTRODNI 2014
SOŠOaS J. Kalinčiaka v Prievidzi prezentuje svoje zručnosti verejnosti ako praktickú časť maturity a záverečných skúšok. Tešiť sa môžete na barmanskú súťaž, ukážky líčenia a účesov, zákusky, odevný dizajn, kuchárske dobrody a na všakovaké dobroty. Akcia prebehne ešte dnes do 17:00 v priestoroch ško­ly.

Výstava „interiérový desing“
V Art Point Prievidza sa budú prezentovať práce študentov SUŠ v Trenčíne. Dnes sa môžete zastaviť na vernisáži, ktorá začne o 17:00. Výstava potrvá do 13.5. 2014 v Art galérii.

Prievidza spieva 2014
Prievidza cez víkend ožije hudbou. Dnes o 18:00 sa podujatie otvorí koncertom v ZUŠ Ladislava Stančeka. Celkovo sa na podujatí predstaví mnoho talentovaných detí zo speváckych zborov. Okrem zboru zo ZUŠ Ladislava Stančeka si môžete prísť vypočuť zbory z iných kútov Slovenska a aj z Čiech. Zbory sa predstavia v Dome kultúry, v ZUŠ a taktiež v kostole piaristov. Kompletný program si môžete prečítať v našej sekcii Podujatia.

BASS 89
Dnes od 20:00 sa môžete vytancovať na Drum and Bass v Element Music Clube. Pripravených je niekoľko interpretov zo Slovenska a jeden z Čiech. Vstupné 3 eurá.

Mačovské gazdovské trhy 2014
Nenechajte si ujsť tradičné Mačovské trhy v Diviakoch nad Nitricou, ktoré začnú zajtra od 9:00 do 19:00. Pripravený je bohatý program, súťaž vo varení gulášu, výborné jedlo, ukážky gazdovskej techniky, ukážka remesiel, pečenie chleba a osúchov, jazda na koňoch a kočiari, vystúpenie folklórneho súboru KOŠARINKA z Temeša a HÁJIČEK z Chrenovca a veľa iného.

Funky Emotions v Piane
Piano Club v Prievidzi privíta Funky Emotions zajtra o 20:00. Príďte si vychutnať zmes jazzu, buesu, rocku a popu a funky. FUNKY EMOTIONS je live kapela, ktorá Vám naservíruje najväčšie funky – soulové hity 60“ 70“ 80“ rokov. Repertoár tvoria skladby od kapiel ako Kool & The Gang, Earth, Wind & Fire, James Brown, Jamiroquai, Simply Red, Maceo Parker, Donna Summer.

KUBÁNSKA NOC a HAVANA PÁRTY
V sobotu o 20:00 vypukne večer v znamení kubánskych tónov. Milovníci latina a kubánskej hudby si prídu na svoje. V klube 333 sa predstavia LAZARO a MARIO LOPEZ. Noc ozvláštnia aj fotky z Kuby a samozrejme skvelé Mojito. .

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM