Daniel Palacka Iné športy

Posledný tohtoročný zápas našich volejbalistov: Ako skončilo stretnutie v Myjave?

Na posledný zápas tohto roka vycestovali prievidzskí volejbalisti do Myjavy. Pozrite, ako sa im darilo.

Ilustračný obrázok k článku Posledný tohtoročný zápas našich volejbalistov: Ako skončilo stretnutie v Myjave?
Zdroj: Dnes24.sk

Po prvom zápase v skupine o 1. – 6. miesto v Trenčíne, ktorý Prievidza hladko vyhrala 3:0, nastúpili hráči VK PD na tohoročné posledné kolo najvyššej volejbalovej súťaže na Myjave. Myjava prežíva hernú krízu, ostatné dva zápasy s Prievidzou prehrala, preto jednoznačným favoritom boli v tomto zápase Prievidžania.

V prvom sete hráči hostí začali nervózne, ale takmer stále tesne viedli. Až po prekročení dvadsiatky sa dostali do trojbodového náskoku 23:20 a 24:21, ale chyby v závere a Porubského eso zdramatizovali set.

Druhý set už ovládli hráči Prievidze, aj keď na začiatku prehrávali 1:4. Potom Tomáš Halanda na dlhší čas zostal na podaní a na prvý technický oddychový čas sa išlo za otočeného stavu 8:4. Postupne narástol náskok až na sedem bodov 19:12, neskôr 24:17, ale nasledovali chyby a dobré podanie Myjavy. Jasný set sa podaril domácim kozmeticky upraviť na 25:20.

V poslednom sete Myjava vyhrávala len v úvode 1:0 a 2:1. Prievidza hrajúca už celkom v pohode nedala domácim žiadnu príležitosť na zmenu. Štyri bloky, 16 úspešných útokov a dve esá rozhodli o sete v prospech hostí. Koncovka sa ale čiastočne zopakovala – dve zlé podania a jeden neúspešný útok a výsledok bol pre domácich prikrášlený 25:18.

Po vianočnej prestávke pokračuje súťaž volejbalistov 10.januára 2015. Prievidza cestuje do Komárna.

Prievidzskí fanúšikovia však môžu prísť povzbudiť svoj tím 7.1.2014 do prievidzskej športovej haly.Čaká nás pohárový zápas o postup do FinalFour Slovenského pohára.

TJ Spartak Myjava – VK Prievidza 0:3 (-23, –20, –18) 77 min, rozhodovali: Juráček a Královič, 150 divákov. Prievidza: Hauer 2, Piňerua 16, Rodriguez 11, Vlk 10, Prešinský 5, Halanda 10, libero Kubš (Frajt 0). Tréner: R. Kašša.

Foto: I.Mackovič VK PD

Prievidzskí volejbalisti vycestovali do Myjavy
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM