Filip Chudý Rôzne

Posledná možnosť: Mimoriadne preočkovanie AstraZenecou v Trenčianskom kraji

Trenčianska župa bude očkovať v Trenčíne a Prievidzi aj bez registrácie. Vakcíny pripravili aj pre deti.

Ilustračný obrázok k článku Posledná možnosť: Mimoriadne preočkovanie AstraZenecou v Trenčianskom kraji
20
Galéria
Zdroj: TASR/AP

Ak potrebujete druhú dávku vakcíny od spoločnosti AstraZeneca, zbystrite pozornosť. Na trenčianskom výstavisku sa ňou bude v sobotu 24. júla očkovať posledný raz. Informovala o tom Sláva Gajdošíková z Úradu Trenčianskeho samosprávneho kraja (Ú TSK) s tým, že prísť môžu záujemcovia aj bez objednania cez systém NCZI.

Posledné termíny

Počet voľných miest na mimoriadne preočkovanie vakcínou od AstraZenecy je 600, očkovať sa v sobotu bude v čase od 8.00 do 15.00 hod.

„Kapacity sme otvorili aj pre tých ľudí, ktorí svoj pôvodný termín nestihli alebo sa ho nemohli z rôznych dôvodov zúčastniť. Na preočkovanie môžu prísť objednaní aj neobjednaní, dôležité je vziať si so sebou občiansky preukaz, preukaz poistenca a doklad o zaočkovaní prvou dávkou vakcíny,“ informovala Elena Štefíková, vedúca odboru zdravotníctva a sociálnej pomoci Ú TSK.

Viac správ zo Slovenska

Očkovanie v Prievidzi

Na prievidzskom zimnom štadióne očkovacie tímy naďalej očkujú vakcínou Comirnaty (Pfizer). Vakcinačné centrum bude otvorené len v sobotu v čase od 8.00 do 17.00 hod., prijímať bude objednaných aj tých bez objednania.

„Pripravených je 2 100 miest, z toho 100 dávok je určených pre deti od 12 rokov,“ oznámila Gajdošíková s tým, že rovnako je nutné vziať si so sebou občiansky preukaz, preukaz poistenca a v prípade preočkovania aj doklad o zaočkovaní prvou dávkou.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy z Trenčianskeho kraja

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM