Katarína Vlčková Správy

Polícia rozdávala blokové pokuty: V Prievidzi stále vedie alkohol i znečisťovanie

Za uplynulý týždeň mala v Prievidzi polícia čo robiť. Podľa náčelníka mestskej polície Ľubomíra Pomajba sa zistilo a objasnilo 165 priestupkov. Prečítajte si tie najzaujímavejšie z nich...

Ilustračný obrázok k článku Polícia rozdávala blokové pokuty: V Prievidzi stále vedie alkohol i znečisťovanie
Zdroj: TASR

Podľa polície bolo okrem iného zistených až 19 prípadov znečisťovania verejného priestranstva: zakladanie skládok odpadu, vykonávanie telesných potrieb a úradoval aj alkohol.

V poobedňajších hodinách sa piť nevypláca

V stredu staršiemu podnapitému mužovi odmietli v podniku naliať. Odišiel, no pri odchode stihol zvaliť stenu letnej terasy a aj seba. Nohy ho natoľko neposlúchali, že ostal ležať na zemi až do príchodu príbuzných. Tí sa o neho odmietli postarať stým, že podobné problémy im spôsobuje pravidelne. Podľa polície mužovi hrozí bloková pokuta.

Stavebný odpad v smetiakoch

Vo štvrtkových obedných hodinách podľa polície starší muž nahádzal stavebný odpad do smetiakov. Dostal pokutu s povinnosťou odpad odstrániť tak ako sa patrí .

Párty na byte

V piatok večer to v jednej rodine prehnali s oslavami. Polícia musela zasiahnuť a upokojiť situáciu. Podľa náčelníka mestskej polície majiteľke bytu bola uložená bloková pokuta.

Opustený bicykel

V sobotu skoro ráno sa našiel neuzamknutý bicykel opretý o strom v centre mesta. Podľa polície sa k opustenému bicyklu doteraz nikto nehlásil a nebolo evidované žiadne hlásenie o krádeži. Bicykel čaká na svojho majiteľa na mestskej polícii.

Stratený psík

V nedeľu ráno sa v blízkosti školy na sídlisku Píly túlal psík, ktorý dočasne skončil v útulku. Podľa polície si ho ešte v ten deň vyzdvihla majiteľka, ktorej spadol kameň zo srdca, že sa jej štvornohý miláčik našiel. Aj napriek tomu ju neminula pokuta. Tento prípad nebol jediný, v priebehu týždňa polícia riešila 7 takýchto priestupkov.

Foto: Ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM