Filip Chudý Krimi

Polícia o nehode v Prievidzskom okrese: Vyhasol život mladej ženy (†28), FOTO

Pri tragickej dopravnej nehode v okrese Prievidza zomrela mladá vodička. Čo o nehode povedali muži zákona?

Ilustračný obrázok k článku Polícia o nehode v Prievidzskom okrese: Vyhasol život mladej ženy (†28), FOTO
5
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Ako sme vás už informovali, v okrese Prievidza došlo k tragickej dopravnej nehode. Potvrdil to aj hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička s tým, že nehoda sa stala v pondelok 24. júna v čase cca o 16.28 hod. na ceste I/9 v katastri obce Nitrica, okres Prievidza. Išlo o smrteľnú dopravnú nehodu medzi autami zn. Audi A4 a Scania s návesom.

„K dopravnej nehode malo dôjsť tak, že 28-ročná vodička jazdiaca na aute zn. Audi A4 v smere od Horných Vesteníc do Novák z doposiaľ nezistených príčin prešla do protismeru, kde sa zrazila s oproti jazdiacim nákladným autom,“ opísal Kudlička.

Ako ďalej tviedol, pri dopravnej nehode 28-ročná vodička utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. „Jej spolujazdec utrpel ľahké zranenia a ľahké zranenia utrpel aj vodič nákladného auta. Vodič nákladného auta bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Poverený policajt z ODI Prievidza začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia,“ dodal krajský policajný hovorca.

Tragická dopravná nehoda v okrese Prievidza: Policajné zábery
5
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM