Katarína Oravská Krimi

Polícia hľadá svedkov smrteľnej nehody: Mladík (23) obiehal cez plnú, vodička z druhého auta na mieste mŕtva (†54)

Muži zákona vyšetrujú smrteľnú dopravnú nehodu. Mladík (23) podľa polície predbiehal cez plnú. Zrazil sa s druhým autom. Jeho vodička na mieste zomrela (†54). Polícia žiada svedkov, aby sa prihlásili.

Ilustračný obrázok k článku Polícia hľadá svedkov smrteľnej nehody: Mladík (23) obiehal cez plnú, vodička z druhého auta na mieste mŕtva (†54)
Zdroj: TASR

V utorok 7.júla v čase cca o 06.10 hod. sa stala na ceste I/50 pred Novákmi križovatka na obec Nitrianske Rudno, okr. Prievidza smrteľná dopravná nehoda. Potvrdil to hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička.

„K dopravnej nehode došlo tak, že 54-ročná vodička jazdila na aute zn. Citroen C3 v smere jazdy od Nitrianskeho Rudna do Novák, pričom v križovatke ciest odbočila na cestu I/50 smerom na Nováky a cca po 50 metrov chcela odbočiť na parkovisko reštaurácie,“ opísal Kudlička.

„23-ročný vodič jazdiaci na aute zn. Peugeot Boxer jazdiaci od Horných Vesteníc do Novák obiehal uvedené auto cez plnú čiaru, pričom následne pri odbočovaní vodičky došlo z ľavej strany k zrážke s jej autom. Pri dopravnej nehode vodička z auta zn. Citroen utrpela zranenia, ktorým na mieste dopravnej nehody podľahla,“ pokračoval Kudlička.

Ako krajský policajný hovorca ďalej povedal, policajti nezistili u 23-ročného vodiča v dychu požitie alkoholických nápojov. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia.

„Polícia žiada svedkov dopravnej nehody, aby sa prihlásili na Okresný dopravný inšpektorát v Prievidzi,“ dodal Kudlička. Svedkovia tejto dopravnej nehody môžu akékoľvek informácie poskytnúť aj anonymne na policajnú linku 158.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM