Katarína Vlčková Krimi

Policajti si posvietia na Prievidzu: Vieme, v ktorý deň si dajte na cestách stopercentne pozor!

Dopravní policajti vyrazia opäť na naše cesty. Pokračujú v novej taktike, keď vodičov pri porušení dopravného priestupku, nezastavia hneď. Doma ich ale môže čakať prekvapenie. Pozrite, kedy si dať na prievidzských cestách určite pozor.

Ilustračný obrázok k článku Policajti si posvietia na Prievidzu: Vieme, v ktorý deň si dajte na cestách stopercentne pozor!
Zdroj: TASR

Kontrolu objektívnej zodpovednosti na našich cestách očakávajte už tento piatok. Policajti sa zamerajú na dodržovanie pravidiel cestnej premávky, teda hlavne na rýchlosť jazdy.

„Polícia i touto cestou opätovne upozorňuje vodičov motorových vozidiel, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, najmä rýchlosť jazdy a dbali na zvýšenú pozornosť, opatrnosť a ohľaduplnosť voči chodcom a cyklistom, nakoľko v poslednom období evidujeme viacero dopravných nehôd pri ktorých došlo k ťažkej i ľahkej ujme na zdraví, dokonca aj k usmrteniu týchto účastníkov cestnej premávky,“ povedal hovorca Krajského riaditeľstva polície Pavol Kudlička.

Okrem ciest v Prievidzi si už 1.4. policajti posvietia na tie v Považskej Bystrici a Púchove. Trenčín a Ilava budú kontrolované 2.4. 2014.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM