Tlačové správy

Podporte svoju školu a vyhrajte super ceny. V celoslovenskej súťaži Na nový level ide o veľa

Poznáte niekoho, kto by rozdal výpočtovú techniku v hodnote 21 000 € len tak? S najväčšou pravdepodobnosťou by ste nikoho vo vašom okolí nenašli. My však poznáme projekt, ktorý chce takto pomôcť nášmu školstvu a dostať ho na nový level.

Ilustračný obrázok k článku Podporte svoju školu a vyhrajte super ceny. V celoslovenskej súťaži Na nový level ide o veľa
12
Galéria

Reč je o súťaži Na nový level a značke Školská technika, vďaka ktorej môžu slovenské školy vyhrať 3× plne vybavené počítačové učebne s interaktívnou tabuľou v hodnote až 21 000 €. Ako? Stačí za ňu hlasovať prostredníctvom oficiálneho webu – www.nanovylevel.sk. Podotýkame, že každý jeden hlas je naozaj dôležitý, aby sa na nový level dostala práve vaša škola. Aktuálne poradie škôl nájdete na tejto adrese.

K dnešnému dňu bolo odovzdaných cez 75 000 hlasov, ktoré stále pribúdajú. Každý jeden hlasujúci je totiž v hre o super ceny ako napríklad elektrická kolobežka, smartfón, tlačiarne, či notebooky a herné PC. Hodnota cien spolu s hlavnou výhrou presiahli 25 000 €. Do súťaže sa stále môže zapojiť akákoľvek základná alebo stredná škola na území Slovenskej republiky počas jej celého trvania, a to do 31.12.2018.

Výhercami sa stanú 3 školy s najvyšším počtom hlasov (1 v každej časti Slovenska), ktoré budú vybavené najmodernejšou počítačovou učebňou, revolučným interaktívnym riešením, tlačiarňami, vizualizérom a všetkým čo k tomu patrí.

Poďte hlasovať za svoju školu na www.nanovylevel.sk alebo sleduj novinky z priebehu súťaže na Facebooku.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Veľká súťaž pre vašu školu: Aha, čo sa dá vyhrať
12
Galéria
Zdroj: nanovylevel.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM