Filip Chudý Rôzne

Plesová sezóna sa blíži: V Prievidzi na jej otvorení aj Helena Vondráčková

Čoskoro vypukne plesová sezóna a v Prievidzi ju otvorí mestský ples. Čo všetko je pre hostí pripravené?

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna sa blíži: V Prievidzi na jej otvorení aj Helena Vondráčková
Zdroj: TASR

Plesovú sezónu na hornej Nitre opäť otvorí Ples mesta Prievidza. Podujatie, ktoré má tento rok podtitul Česko&slovenský večer, prinesie 14. januára do prievidzského domu kultúry hudobné vystúpenia, ohňovú šou či karikaturistu.

„Tradične nebude chýbať výborné jedlo, kvalitná zábava a noblesná výzdoba priestorov. Exkluzívnym hosťom plesu je česká speváčka Helena Vondráčková. Večerom bude sprevádzať primáš hudobnej skupiny Kandráčovci Ondrej Kandráč. O zábavu hostí sa zase až do skorých ranných hodín postarajú dve kapely, Stay Tuned a Poluvská muzika,“ uviedla riaditeľka Kultúrneho a spoločenského strediska (KaSS) v Prievidzi Dana Horná.

Plesajúci sa môžu podľa jej ďalších slov tešiť aj na ohňovú šou, tombolu a portréty, ktoré im vytvorí priamo na plese karikaturista. „Čaká na nich tiež ochutnávka slovenských a moravských vín a syrov. Organizátori tento rok pripravili pre hostí navyše novinku v podobe odvozu z plesu zdarma,“ dodala. Podujatie sa koná pod záštitou primátorky Prievidze Kataríny Macháčkovej. Jeho organizátormi sú KaSS a mesto Prievidza.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM