Rôzne

Opravy chodníkov v plnom prúde: ULICE, ktoré v Prievidzi vynovia

V Prievidzi sa pracuje na opravách komunikácií, ktoré tiež spôsobia dopravné obmedzenia. Kde si treba dávať pozor?

Ilustračný obrázok k článku Opravy chodníkov v plnom prúde: ULICE, ktoré v Prievidzi vynovia
Zdroj: TASR/Dano Veselský

Samospráva Prievidze zabezpečuje opravy ďalších komunikácií v meste. V týchto dňoch začala s prácami na výmene dlažby na Ulici M. Mišíka v priestore pred vstupom na Námestie slobody, informoval o tom hovorca mesta Michal Ďureje.

„Práce zahŕňajú výmenu dlažobných kociek na chodníku v častiach, kde sú zničené alebo kde došlo k poklesom kociek. Práce by mali zrealizovať do konca tohto mesiaca,“ spresnil Ďureje.

Oprava chodníka si vyžiadala i čiastočné dopravné obmedzenia. „Z dôvodu úplnej uzávery časti miestnej komunikácie žiadame vodičov a ostatných účastníkov cestnej premávky, ako aj chodcov o dodržiavanie obmedzení vyplývajúcich z povahy prác a rešpektovanie zmeny organizácie dopravy v zmysle prenosného dopravného značenia,“ ozrejmil hovorca mesta.

V závere októbra začali stavbári i s opravou chodníka na Športovej ulici pred materskou školou. „Predmetom prác je odstránenie jestvujúcich obrubníkov a krytov, následne sa pristúpi k uloženiu nových obrubníkov a asfaltov. Opravu by mali dokončiť ešte tento týždeň,“ dodal Ďureje.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM