Daniel Palacka Samospráva

Oblohu nad Prievidzou rozžiaria stovky svetiel: Radnica pripravuje novinku, podrobnosti zatiaľ taja!

Blíži sa koniec roka a aj tento rok, tak ako každý iný môžete stráviť so svojimi blízkymi na Námestí slobody, kde je pre obyvateľov nášho mesta pripravený zaujímavý program. A nebude chýbať ani prekvapenie!

Ilustračný obrázok k článku Oblohu nad Prievidzou rozžiaria stovky svetiel: Radnica pripravuje novinku, podrobnosti zatiaľ taja!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Silvester je predo dvermi a Vy ešte neviete, kde ho strávite? Mesto Prievidza a Kultúrne a spoločenské stredisko v Prievidzi pre Prievidžanov pripravili pestrý program a zaujímavé aktivity počas posledného dňa roku 2014.

Silvestrovská zabíjačka na námestí

Od 10.00 h do 13.00 h si môžu Prievidžania vychutnať na Námestí slobody silvestrovskú zabíjačku. „Pochutnať si môžu na zabíjačkových dobrotách miestneho mäsiarstva. O zábavu sa postará Ľudová hudba Braňa Jakubisa,“ uviedla Nina Rusková z Kultúrneho a spoločenského strediska v Prievidzi.

Večerná zábava s hudobným ohňostrojom!

Vo večernych hodinách na námestí samozrejme, nemôže chýbať Silvester, ktorý sa začne od 21.00 h a potrvá až do 2. hodiny nočnej. Nebude chýbať veselá rozlúčka so starým rokom a vítanie nového roka 2015! Hrať a zabávať Vás bude OK Band, Sima Gažíková a DJ a moderátor Maťo Majdan. „O polnoci sa môžete tešiť na tohtoročnú novinku – fantastický hudobný ohňostroj!“ uzavrela Rusková. Ohňostroj je zahalený rúškom tajomstva, takže očakávajte obrovské prekvapenie!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM