Rôzne

Nočný beh prináša dopravné zmeny: ZOZNAM ulíc v Prievidzi, ktoré čaká uzávierka

Pre nočný beh úplne uzatvoria niektoré ulice v meste Prievidza. Zmena sa bude týkať i trasovanie viacerých liniek mestskej hromadnej dopravy.

Ilustračný obrázok k článku Nočný beh prináša dopravné zmeny: ZOZNAM ulíc v Prievidzi, ktoré čaká uzávierka
Zdroj: TASR

Večerný beh Prievidzou prinesie dopravné obmedzenia. Vodiči sa počas trvania podujatia Brose Night Run v sobotu (19. 9.) večer budú musieť pripraviť na úplné či čiastočné uzávery viacerých ulíc v meste. Informoval o tom hovorca mesta Michal Ďureje.

„Podujatie odštartuje o 19.00 hod. v priemyselnom parku a končiť bude o 20.30 hod. na rovnakom mieste. Dopravné obmedzenia potrvajú od 18.00 hod. do 21.30 hod.,“ uviedol Ďureje.

Dočasná úplná uzávera bude na uliciach M. Brose, Letisková, prístupovej komunikácii ku garážam na Sadovej ulici, Golfovej, Úzkej, Strednej, Priechodnej ulici. Rovnako na uliciach S. Chalupku, Š. Králika, F. Madvu, M. R. Štefánika, Krmana, B. Björnsona, J. C. Hronského, Trhová, Pauleho, Svätoplukova, Krajná, Vnútorná, Súbežná, Benického, Gavloviča, Škopca, Banícka, ako i chodníku v mestskom parku.

Čiastočná uzávierka bude na Riečnej ulici, Bojnickej ceste a Mierovom námestí. Priestor priemyselného parku a komunikácia až po Riečnu ulicu bude uzavretá od 18.40 hod. do 20.30 hod., Riečna ulica bude zjednosmernená v čase od 18.50 hod. do 20.30 hod. Časť Bojnickej cesty v blízkosti športovej haly a ulica Sama Chalupku bude uzatvorená v čase od 19.00 hod. do 19.30 hod. a jednosmerné komunikácie na sídlisku Píly v čase od 19.10 hod. do 20.10 hod. Na sídlisku Píly budú uzatvorené viaceré výjazdy z bočných ciest a bude nutné využiť výjazd zo štvrte na opačnú stranu.

Pre nočný beh upravil dopravca i trasovanie viacerých liniek mestskej hromadnej dopravy.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM