Filip Chudý Krimi

Nepochopil, že je koniec? Bývalú si našiel aj inom meste, zakročila až polícia

Žena sa presťahovala do iného mesta, ale 25-ročný muž z Handlovej ju mal prenasledovať aj tam. Za čo všetko mu hrozí basa?

Ilustračný obrázok k článku Nepochopil, že je koniec? Bývalú si našiel aj inom meste, zakročila až polícia
Zdroj: Dnes24.sk

Policajti z Handlovej vzniesli obvinenie z prečinu nebezpečného prenasledovania voči 25-ročnému mužovi z Handlovej. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne na svojej facebookovej stránke.

„Obvinený muž mal od mája 2018 do februára 2020 dlhodobo prenasledovať svoju bývalú družku proti jej vôli, pričom ju mal kontaktovať aj prostredníctvom SMS správ,“ ozrejmili muži zákona.

Poškodenej žene mal podľa polície vyzváňať pri jej vchodových dverách, v nočných hodinách jej mal klopkať na okno a mal sa pohybovať aj v blízkosti jej trvalého pobytu.

Bývalú družku mal kontaktovať aj prostredníctvom sociálnych sietí. „Kde jej mal vulgárne nadávať, mal sa jej vyhrážať ujmou na zdraví a poškodením jej auta, čo vzbudilo u nej dôvodnú obavu o jej život a zdravie,“ doplnilo KR PZ v Trenčíne.

Poškodená žena sa v auguste 2019 presťahovala do iného mesta, pričom obvinený ju podľa polície aj na novej adrese kontaktoval a prenasledoval. „Obvinenému za tento skutok v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Bol spracovaný podnet na vzatie obvineného do väzby,“ dodali muži zákona.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM