Katarína Vlčková Krimi

Nebezpečný sex: Žena (32) je obvinená z úmyselného ohrozovania vírusom HIV

Podľa polície mladá žena z Prievidze šírila nebezpečný vírus HIV, pričom svoje služby naďalej ponúkala na sociálnych stránkach bez ohľadu na možné dôsledky.

Ilustračný obrázok k článku Nebezpečný sex: Žena (32) je obvinená z úmyselného ohrozovania vírusom HIV
Zdroj: Webnoviny.sk

Podľa polície bola 32-ročná žena z Prievidze obvinená z ohrozovania vírusom HIV a ešte to aj popierala. „Za pohlavný styk si účtovala 50 eur a za orálny sex mala taxu 25 eur. Týmto úmyselne vydala do nebezpečenstva najmenej štyroch mužov,“ povedal Pavol Kudlička z Krajského riaditeľstva polície v Trenčíne.

Zároveň dodal, že žena u jedného z mužov niekoľko dní prespávala. Muž následne zistil, že po nociach chodí aj za inými a poskytuje sex. „Zistil, že je nositeľkou vírusu, čo obvinená Prievidžanka popierala. Po tomto ju muž vyhodil z bytu. Ani jednému zo štyroch mužov, ktorých obvinená vystavila riziku, že aj oni budú nakazení nespôsobila žiadnu škodu. Obvinenej žene za tento skutok v prípade preukázania viny v zmysle zákona hrozí trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov,“ upresnil Pavol Kudlička.

„Polícia v snahe zamedziť obdobným prípadom upozorňuje občanov na možné riziká anonymnej komunikácie cez rôzne internetové stránky. V niektorých prípadoch, ako napríklad v hore uvedenom, môžu byť dokonca život a zdravie ohrozujúce,“ uzavrel Kudlička.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM