Rôzne

Na moste v Partizánskom sa ODTRHLO zábradlie a spadlo do rieky, FOTO

V Partizánskom sa z mosta na ceste I. triedy odtrhlo zábradlie a spadlo do rieky.

Ilustračný obrázok k článku Na moste v Partizánskom sa ODTRHLO zábradlie a spadlo do rieky, FOTO
Zdroj: Facebook.com/Chceme zmenu v Partizánskom

V mestskej časti Partizánskeho Veľké Bielice sa z mosta na ceste prvej triedy I/64 v nedeľu ráno odtrhlo zábradlie a spadlo do rieky Nitrica. Informoval o tom primátor Partizánskeho Jozef Božik. Opravu mosta sľúbil vedeniu mesta už v polovici októbra minulého roka štátny tajomník Ministerstva dopravy a výstavby SR.

„Tak, a zábradlie už spadlo do rieky. Slovenská správa ciest Bratislava aj Investičná výstavba a správa ciest Žilina to azda už konečne pochopia. Niekoľko rokov upozorňovania, žiadania a prísľubov, že už to ide do plánu, už to opravia. Som nahnevaný. Ešte aj štátny tajomník Ministerstva dopravy SR počas návštevy mesta minulý rok povedal, že už to bude. A nič. Most na štátnej ceste I/64 cez rieku Nitricu, patriaci štátu, je potrebné opraviť,“ uviedol na sociálnej sieti Božik.

Rezort dopravy chce podľa štátneho tajomníka Jaroslava Kmeťa venovať mostným objektom väčšiu pozornosť. Rekonštrukciu mostného objektu vo Veľkých Bieliciach podľa neho rozdelili na dve etapy. „Prvou je okamžitá fixácia nebezpečného stavu, čiže chodníkov a zábradlia, ktorá by sa mala uskutočniť v čo najbližšom čase. Potom chceme financovať opravu celého mostného objektu z európskych fondov,“ vyhlásil začiatkom jesene minulého roka Kmeť.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Takto to tam vyzerá.

FOTO: V Partizánskom sa z mosta odtrhlo zábradlie a spadlo do rieky
5
Galéria

Správy z hornej Nitry

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM