Zuzana Vajayová Iné športy

Mladé levy s FKŠ bojovali

Nedeľu 5.2.2012 sa konalo tretie kolo pohára federácie v Pezinku. Pretekári z karate FKŠ sa zúčastnili v menšom počte ako je zvykom pre choroby.

V tomto studenom počasí si tak mali možnosť vyskúšať nová mladá generácia začinajúcich pretekárov z FKŠ. Niektorí boli prvýkrát na súťaži a nedali sa zahanbiť aj staršími cvičencami. Možnosť súťažiť zobrali vážne a zverenú dôveru od trénerov nechceli sklamať, aby sa udržali v teame pretekárov.

Mladé levy sa nedali zahanbiť ako v kategorii kata, tak aj v kumite, kde priniesli najcennejšie kovy. S celkového počtu zúčastnených pretekárov z nášho klubu, kde nás bolo len šesť, sa nám podarilo vybojovať 4 zlaté medaile, čo je veľmi pekný výsledok pre klub, ale hlavne pre nových pretekárov je to nová skúsenosť.

**Výsledky: **

//Kata: // Lukáš Martiš 1.miesto ( žiak 10–11 do 5kyu ) Maťko Svitok 4.miesto ( žiak 6–9rokv )

Kumite : Lukáš Martiš 1.miesto ( 10–11 rokov +140cm Lukrécia Lachká 1.miesto ( 7–9 rokov ) Helen Švecová 1.miesto (12–13rokov +165cm ) Michal Dobrovodský 4.miesto (14–17rokov +73kg )

Matej Hatvanyi síce nezískal medailové umiestnenie, ale svojím výkonom zaujal šeftrénera a bol vybraný do výberu reprezentácie Slovenskej republiky, čo si myslím, že je veľmi dobré pre Mateja, ktorý je veľmi talentovaný.

Zdroj (text + foto): FKŠ

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM