Katarína Vlčková Samospráva

Michal Dobiaš o kandidatúre na primátora: Nad takouto možnosťou som už uvažoval

Tento rok sa nesie v znamení volieb. Po tých prezidentských nás čakali eurovoľby a ku koncu roka si budeme voliť poslancov do mestského zastupiteľstva, starostov a primátorov. Bude sa o funkciu hlavy mesta uchádzať poslanec Michal Dobiaš?

Ilustračný obrázok k článku Michal Dobiaš o kandidatúre na primátora: Nad takouto možnosťou som už uvažoval
Foto: Katarína Vlčková / Zdroj: Dnes24.sk

Pýtali sme sa súčasného poslanca za volebný obvod Kopanice, Michala Dobiaša, ako vníma nadchádzajúce voľby primátora a či uvažuje nad kandidovaním.

Poslanec Michal Dobiaš sa vyjadril, že nad kandidatúrou už uvažoval. „Klamal by som, keby som tvrdil, že som nad možnosťou kandidovať na primátora mesta Prievidza nikdy neuvažoval, ale v tejto chvíli je to pre mňa predčasná téma,“ povedal pre portál Prievidza24.

Veľmi ho teší dôvera a podpora obyvateľov no ako sám tvrdí, rozhodnutý kandidovať ešte nie je. „Naozaj nie som rozhodnutý. Som poslancom Mestského zastupiteľstva iba tretie volebné obdobie, no táto práca mi umožnila dôverne spoznať problémy nášho mesta a jeho fungovanie,“ vysvetlil.

Dobiaš má ale v jednej veci jasno. „Pre naše mesto by som chcel pracovať aj v budúcnosti a zlepšovať život obyvateľov Prievidze,“ dodal na záver.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM