Rôzne

Materská škola Mišíka v Prievidzi má nové detské ihrisko, FOTO

V spolupráci s pedagogickými zamestnancami mesto vybralo zostavu hracích a edukačných prvkov vhodných na ihrisko pre najmenšie deti.

Ilustračný obrázok k článku Materská škola Mišíka v Prievidzi má nové detské ihrisko, FOTO
Zdroj: Mesto Prievidza

Nové detské ihrisko pribudlo počas jesene v areáli Materskej školy (MŠ) na ulici M. Mišíka v Prievidzi. Hracie a edukačné prvky vybudovala škôlka z dvoch grantov od súkromných spoločností, informoval hovorca mesta Michal Ďureje.

Projekt na úpravu časti dvora MŠ pre deti vo veku od troch do štyroch rokov pripravili ešte na jar. „Cieľom projektu bolo vytvoriť atraktívne, podnetné prostredie pre skupinové aktivity detí vonku, t. j. aby exteriér MŠ poskytoval možnosť pre rozvoj fantázie, socializáciu a pohybové aktivity a hry detí," ozrejmil Ďureje.

V spolupráci s pedagogickými zamestnancami mesto podľa neho vybralo zostavu hracích a edukačných prvkov vhodných na ihrisko pre najmenšie deti. Ihrisko postavili z grantových výziev, o realizácii projektu rozhodli hlasovaním zamestnanci firiem.

„Ihrisko je vybavené detským piknikovým stolom, interaktívnou tabuľou – skladačkou, preliezačkou a kladinou – vláčikom. Prvky sú zhotovené z odolného agátového dreva pri zachovaní jeho prirodzeného povrchu a tvaru," priblížil hovorca mesta.

Ešte vlani mesto zabezpečilo komplexnú rekonštrukciu objektu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Takto ihrisko vyzerá.

OBRAZOM: Materská škola Mišíka v Prievidzi má nové detské ihrisko
3
Galéria
Zdroj: Mesto Prievidza

Správy z Prievidze a okolia

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM