Katarína Vlčková Krimi

Manželská dráma v Prievidzi: Milan (58) lial do svojej ženy (57) nasilu alkohol a bil ju do tváre!

Invalidný dôchodca Milan (58) sa svojej manželke (57) najprv vyhrážal smrťou a nasilu jej lial do úst alkohol. Jeho agresívne správanie však týmto ešte neskončilo! Prečítajte si, ako to celé dopadlo.

Podľa krajskej hovorkyne Eleny Antalovej ešte včera sudca v Prievidzi rozhodol o väzobnom stíhaní 58-ročného invalidného dôchodcu Milana z okresu Prievidza. „Policajt z Nitrianskeho Rudna 15. augusta obvinil 58-ročného Milana z prečinu nebezpečné vyhrážanie,“ informovala.

Milan sa svojej manželke vyhrážal a nielen to. "Obvinený Milan sa v spoločnom rodinnom dome opakovane vyhrážal svojej 57-ročnej manželke zabitím, vyháňal ju z domu a neustále opakoval, že ju zlikviduje. Pridržal jej hlavu, aby sa nemohla pohnúť a druhovu rukou jej strčil do úst fľašu, z ktorej do nej nasilu lial alkohol. Následne je opakovane udieral do oblasti tváre a hlavy,“ priblížila Antalová.

Ako ďalej pokračovala, napadnutej žene pomohli netere, ktoré v tom čase boli u nich doma. „Tieto aj zavolali na políciu. 57-ročná manželka obvineného utrpela zatiaľ presne nezistené zranenie hlavy a s dĺžkou sťaženého spôsobu života do sedem dní. Obvinenému za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky,“ uzavrela hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM