Katarína Vlčková Krimi

Kradnúť slnečné okuliare sa nevypláca: Lukášovi (26) z Prievidze hrozí až dvojročné väzenie!

Nábrežná ulica v Prievidzi bola svedkom krádeže. Lukáš (26) v dopoludňajších hodinách ukradol podľa polície z predajne okuliarov dvoje slnečné okuliare.

Ilustračný obrázok k článku Kradnúť slnečné okuliare sa nevypláca: Lukášovi (26) z Prievidze hrozí až dvojročné väzenie!
Zdroj: Dnes24.sk

Mladík je obvinený z prečinu krádeže. „Muž si okuliare vložil do bundy a chcel z predajne odísť. Všimol si ho však zamestnanec a vyzval ho, aby ich vrátil. Predajni optiky by krádežou spôsobil škodu vo výške 427 eur,“ povedala Elena Antalová, policajná hovorkyňa z Trenčína.

Podľa polície už Lukáš podobný čin v uplynulých mesiacoh spáchal. „V marci minulého roka mu bola uložená bloková pokuta za priestupok proti majetku, vtedy sa pokúsil odcudziť z predajne vŕtačku. Okrem toho bol obvinený Lukáš v auguste minulého roka právoplatne odsúdený Okresným súdom v Prievidzi za krádež,“ dodala hovorkyňa.

Na základe príkazu z Okresného súdu v Prievidzi a Lukáš bol v pondelok eskortovaný do Ilavy a je stíhaný vo väzbe, hrozia mu 2 roky väzenia.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM