Daniel Palacka Kultúra

Koncert pre onkologicky choré deti so známymi tvárami: Pozrite si KOMPLETNÝ PROGRAM

Príďte podporiť dobrú vec a vychutnať si jedinečný kultúrny zážitok. Výťažok z podujatia bude venovaný pre onkologicky choré deti.

Ilustračný obrázok k článku Koncert pre onkologicky choré deti so známymi tvárami: Pozrite si KOMPLETNÝ PROGRAM
Zdroj: Dnes24.sk

Už rok poskytujú manželia Soňa a Eduard Findoroví z Bojníc prostredníctvom sponzorských darov adresnú pomoc onkologicky chorým deťom z celého Slovenska, ktoré sa liečia v nemocnici v Banskej Bystrici. K výročiu ich projektu pod názvom Úsmevy pre deti – pomoc onkologicky chorým deťom pripravili koncert so sprievodnými podujatiami, ktorý sa uskutoční 9. novembra od 15.30 h v športovej hale v Prievidzi.

„V kultúrnom programe sa predstavia Tina, Twiins, Simona Gážiková, mažoretky Trend z Prievidze, tanečná skupina Xoana či dievčenská skupina One reason. Deti i dospelí sa však môžu tešiť aj na súťaže, maľovanie na tvár, rozprávkové postavičky, historické zbrane. Zahrajú sa s mečmi v aréne a dozvedia sa niečo nové o živote v stredoveku. Na záver je pripravená bohatá tombola,“ uviedla pre Soňa Findorová.

Doplnila, že vstupné na podujatie je dobrovoľné a výťažok z neho, ako aj z tomboly poputuje na nákup konkrétnych potrieb pre onkologicky choré deti.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM