Katarína Vlčková Krimi

Jozef (42) sa opakovane vyhrážal matke smrťou: Naposledy na ňu vytiahol oceľovú tyč!

Prievidžan Jozef (42) sa niekoľkokrát vyhrážal svojej matke (73), že ju zabije ak mu nedá peniaze. V minulosti jej už spôsobil hematóm a teraz na ňu vytiahol oceľovú tyč.

Ilustračný obrázok k článku Jozef (42) sa opakovane vyhrážal matke smrťou: Naposledy na ňu vytiahol oceľovú tyč!
Zdroj: Webnoviny.sk

Podľa hovorkyne Krajskej polície v Trenčíne, Eleny Antalovej policajný zbor v Prievidzi obvinil Prievidžana Jozefa (42) z opakovaného zločinu vydierania svojej matky. V spoločnom byte sa jej niekoľkokrát vyhrážal a fyzicky ju napadol.

Jozef chcel od matky peniaze, keď mu ich odmietla dať, tak ju napadol. „Muž sa v januári matke vyhrážal, že ju podreže a podpáli, ak mu nedá 70 eur. Začiatkom mája sa jej opäť vyhrážal, že ju zabije a podpáli, ak mu nedá 50 eur. Keď mu vystrašená žena odmietla peniaze dať, tak po nej hodil sklenenú fľašu a udrel ju do lýtka. Týmto jej spôsobil hematóm s opuchom predkolenia. O pár dní na to opäť v dopoludňajších hodinách svoje konanie opakoval. S oceľovou tyčou, dlhou asi 50 centimetrov, ju nútil, aby mu dala 50 eur, lebo ju inak zbije,“ uviedla Antalová.

Antalová dodala, že obvinenému Jozefovi v prípade, ak ho súd uzná vinným, hrozí za spôsobené skutky trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM