Daniel Palacka Krimi

Ivan (25) odišiel z domu pred vyše dvomi týždňami: Nevideli ste ho niekde?

Ivan (25) odišiel 8. decembra z domu. Doteraz o sebe svojim blízkym nepodal žiadnu správu. Rodičom povedal, že sa chce osamostatniť. Ak ste ho videli, pomôžte rodine a polícii v pátraní.

Ilustračný obrázok k článku Ivan (25) odišiel z domu pred vyše dvomi týždňami: Nevideli ste ho niekde?
Zdroj: Policajný zbor SR

V pondelok 22. decembra na polícii oznámil Ivo Uchytil nezvestnosť svojho syna Ivana (25). „Menovaný ešte v dňa 8. decembra na obed odišiel z miesta svojho trvalého bydliska, kde žil s rodičmi, že sa ide osamostatniť. Od toho dňa sa domov nevrátil, nikomu nepodal o sebe žiadnu správu a nie je známe miesto, kde by sa mohol zdržiavať. Mobilný telefón má vypnutý,“ uviedla hovorkyňa krajského riaditeľstva PZ Elena Antalová.

Popis osoby: Ivan je štíhlej postavy, vysoký asi 174 cm. Má tmavohnedé, po plecia dlhé rovné vlasy a hnedé oči. Na tvári má pehy a krivý nos.

Popis oblečenia: tmavá športová bunda s kapucňou a tmavé rifle. Obuté mal v čase odchodu z domu bledo-hnedé vysoké zimné topánky

Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestnej osoby môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar, alebo na bezplatnú policajnú linku 158, alebo na stálu službu Obvodného oddelenia v Prievidzi na tel. čísle 096127 3755.

Foto: PZ SR

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM