Katarína Vlčková Hokej

Gólová prestrelka na Zemplíne: Pozrite, ako sa darilo prievidzskému tímu

Prievidžanov na svojom ľade privítala Dukla Michalovce. O verdikte napínavého zápasu rozhodla až tretia tretina. Prečítajte si, ako sa darilo našim.

Ilustračný obrázok k článku Gólová prestrelka na Zemplíne: Pozrite, ako sa darilo prievidzskému tímu
Foto: Rastislav Búgel

Piate kolo prvej ligy má už svojho víťaza. Gólová prestrelka na Zemplíne s Duklou Michalovce znamenala pre MšHK Prievidza po tretej tretine prehru. Hokejisti MšHK tak prehrali nad Duklou 5:8 (1:1, 1:1, 3:6).

Pre oficiálnu stránku klubu Bulldogs sa vyjadril aj tréner Ivan Dornič. „Do Michaloviec sme išli troška oslabení, ale s chuťou, vedeli sme, že keď podáme poctivý a zodpovedný výkon, môžeme si domov odniesť body. Zo začiatku sa nám túto predstavu aj darilo napĺňať. Dve tretiny sme hrali tak, ako sme si povedali, aj keď s menšími chybičkami, ale podržal nás brankár Volentier, ktorý chytil domácim veľmi veľa šancí,“ povedal.

Ako pokračoval, Prievidžanom nevyšiel vstup do tretej tretiny a v oslabení dostali gól, ktorý ovplyvnil vývoj zápasu. „Chlapci sa následne dopustili individuálnych chýb a domáci nám odskočili už na hrozivých 6:2, resp. 7:2, načo sme okamžite reagovali time-outom. Hneď po ňom sme skorigovali stav, ale bolo to ako na hojdačke, v závere to bolo už uvoľnenejšie. Tam sa prejavila naplno skúsenosť domácich, a hlavne to, že nám už dochádzali sily, čo sa odzrkadlilo aj na výsledku a domáci spečatili svoju výhru konečným skóre 8:5. Zápas mal však dobrý priebeh a diváci museli byť spokojní. Musíme si z tohto zápasu zobrať ponaučenie,“ informoval.

Góly: 10. Banovský, 27. a 42. Fajčák, 49., 50. a 58. Huňady, 49. Šechný, 52. Čížek – 11. Čičala (Černý, Piják), 31. Černý (Čičala, Piják), 52. Kovalík (Čičala, Piják), 58. Černý (Čičala, Beňadik), 60. Budiak (Beňadik, R. Mendel).

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM