Katarína Vlčková Krimi

Garáž dejiskom rodinnej drámy: Dušan (51) chcel syna (29) zabiť kladivom

Dušan (51) svojho syna (29) ohrozoval kladivom a vyhrážkami o zabití. Ten na otca zavolal v priebehu dňa niekoľkokrát políciu. Muž vždy utiekol a po návrate opakoval vyhrážky. Pozrite, čo mu za to hrozí.

Ilustračný obrázok k článku Garáž dejiskom rodinnej drámy: Dušan (51) chcel syna (29) zabiť kladivom
Zdroj: TASR

Prievidzskí kriminalisti obvinili 51-ročného Dušan z vydierania. „Obvinený sa v sobotu na obed v garáži pri rodinnom dome s kladivom v ruke vyhrážal zabitím svojmu 29-ročnému synovi,“ informovala hovorkyňa Krajskej polície Elena Antalová.

Vystrašený syn zavolal políciu. „Jeho otec ušiel preč, do poľa. Po necelých dvoch hodinách sa obvinený vrátil a svoje vyhrážky zopakoval. Syn znova volal na políciu a obvinený odišiel preč, smerom do dediny. Do tretice sa obvinený vrátil pred 15:30 hodinou. Znovu a sa synovi začal vyhrážať, aby do desiatich minút vypadol z domu a pozemku, lebo ho inak zabije,“ pokračovala Antalová.

Syn opäť zalarmoval mužov zákona. „Keď videl, že syn znova chytá telefón do ruky a ide volať na políciu. Policajti 51-ročnému mužovi obmedzili osobnú slobodu. Vyšetrovateľ spracoval návrh na väzobné stíhanie obvineného a o vzatí do väzby rozhodne sudca Okresného súdu v Prievidzi,“ priblížila hovorkyňa.

Ako na koniec dodala, Dušanovi, v prípade ak ho uzná súd vinným, hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM