Kultúra

Festival Tužina Gro(o)ve 2021 ponúkne veľa zábavy: ZOZNAM hudobných skupín

Areál Hataliska v Tužine bude po šiesty raz dejiskom multižánrového festivalu. Tešiť sa možno na pútavé koncerty, sprievodné podujatia i dobré jedlo.

Ilustračný obrázok k článku Festival Tužina Gro(o)ve 2021 ponúkne veľa zábavy: ZOZNAM hudobných skupín
13
Galéria
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Hatalisko v Tužine v okrese Prievidza bude opäť dejiskom multižánrového festivalu Tužina Gro(o)ve. Šiesty ročník podujatia bude 23. a 24. júla a ponúkne vystúpenia skupín alternatívnej scény i sprievodný program. Za organizátorov o tom informovala Andrea Dubecová.

Hudobné skupiny

„Návštevníci sa tradične môžu tešiť na výnimočné koncerty, sprievodné podujatia, výborné jedlo a skvelých ľudí," uviedla Dubecová.

O hudobnú časť programu sa podľa nej tento rok postarajú Andrej & Michal, Bez ladu a skladu, Chiki liki tu-a, Kráter kartel, Moonshye, Saténové ruky, SKRZPRST GÉNG, Space Cats, Stolen Money, Vec Švidraň, Veľká Potreba, Yedhaki:Nautika, Zabiť Františka a Žamboši. Súčasťou line-upu budú aj v tomto roku kapely z regiónu horná Nitra, a to Bedňa, Dizydent a Hybrid Kryptonit.

Správy z hornej Nitry

Sprievodný program

„Sprievodný program tvoria stálice nášho festivalu, pre návštevníkov sme pripravili remeselný Gro(o)ve Market, rannú jogu, divadlo a kreatívny workshop, prednes autorskej poézie s hudobným sprievodom SpoEtika, cestovateľské kino v podaní cestovateľa a hudobníka Radovana Hanka," priblížila ďalej Dubecová.

Program doplní i nová výstava Potulnej galérie s názvom Konšpirácie – hoaxy – fake news, ktorú hudobne doplní Matej Tále, špeciálny workshop pre hráčov na didgeridoo si pripravil Ondřej Glogar a. k. a. ONDRONE// z Yedhaki:Nautika i stan venovaný len elektronickej hud­be.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Správy z Prievidze a okolia

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM