Zuzana Vajayová Iné športy

Džudisti TJ SOKOL Prievidza turnajom v Žiline začali novú sezónu

Prvým turnajom v sezóne 2012 bolo pre judistov TJ SOKOL Prievidza 1. Kolo turnaja Olympijských nádejí, ktoré sa nesie aj pod názvom Olympiáda.

Turnaj sa konal v sobotu 14.1.2012 v Žiline. Skladá sa z celkovo 6tich kôl a je určený predovšetkým nováčikom a pre skúsenejších pretekárov je to výborná možnosť pozápasiť si s rovesníkmi z Trenčianskeho a Žilinského samosprávneho kraja. Po tomto turnaji nasledoval tréning CTM Sever/Centrum talentovanej mládeže/, na ktorom mali možnosť zatrénovať si aj pretekári nezaradený do tohto centra. Aj tento rok máme zaradených do CTM Sever 2 pretekárov a to Mateja Škultétyho a Jána Matiaša. Verím, že sa im bude dariť a budú vzorne reprezentovať náš klub. Ale vráťme sa k súťaži.

Na 1. kole štartovalo za TJ celkovo nakoniec 13 pretekárov, keď musím povedať, že sme pre chorobnosť neštartovali v plnej zostave. Môžem povedať, že sa našim darilo. Potešil ma fakt, že nováčikovia, ktorí boli na súťaži vôbec po prvý krát sa nezľakli a dokázali sa pobiť na tatami o umiestnenie ale hlavne skúšali používať techniky z tréningového procesu a snažili sa ich uplatniť v samotnom zápase, čo sa im aj darilo.

Zdroj: TJ SOKOL

1.turnaj sezony
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM