Daniel Palacka Krimi

Dvaja mladíci napadli dôchodcu (72): Po bitke mu ukradli chleba, syr, maslo a cukrovinky

Policajti obvinili z lúpeže Matúša (22) a Lukáša (24). Títo dvaja muži, podľa polície, prepadli muža (72), ktorého zbili a následne mu ukradli tašku. Ich lup sa skladal z chleba, syra, masla a cukroviniek...

Ilustračný obrázok k článku Dvaja mladíci napadli dôchodcu (72): Po bitke mu ukradli chleba, syr, maslo a cukrovinky
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Partizánskeho v sobotu 6. decembra vzniesol obvinenie vo veci zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva voči Matúšovi (22) a Lukášovi (24) obidvaja z Partizánskeho.

„Obvinení v piatok 5. decembra v poobedňajších hodinách v Partizánskom na ul. Sládkovičovej fyzicky napadli muža (72), ktorý v tom čase jazdil na bicykli. Muž po krátkej jazde zastavil s bicyklom, pričom ho obvinení dobehli a začali ho opakovane udierať do oblasti hrude a nôh, pričom mu zobrali zo zadného nosiča bicykla nákupnú tašku. V taške sa nachádzal chleba, syr, maslo a cukrovinky,“ uviedol hovorca krajského riaditeľstva PZ Pavol Kudlička.

Ako ďalej pokračoval poškodenému mužovi vznikla škoda na odcudzených veciach a poškodenom bicykli vo výške 50 eur. Obvineným v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri roky až desať rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM